Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 09.04.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 9 квітня

8 квітня біля будинку по пр. Карла Маркса у безробітного, ранiше судимого 49-річного місцевого жителя, з кишенi куртки, було виявлено та вилучено 36 патронiв калiбру 7.62 мм. до автомату «Калашникова». Зловмисник пояснив, що знайшов вказанi патрони у груднi 2014 бiля будинку по вул. Короленко в Бабушкiнському районi м. Днiпропетровська та зберiгав без мети збуту. Ведеться слідство.

8 квітня до працівників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 23-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 2 квітня о 03.00 біля будинку по вул. Березинській, безробітний, 25-річний громадянин під погрозою застосування фізичного насилля, заволодів грошима у сумі 150 гривень. За цим фактом ведеться слідство.

8 квітня до працівників Дніпропетровського міського управління по телефону спецлінії «102» звернувся 18-річний студент. Заявник повідомив про те, що о 17.10 біля будинку по вул. Карла Лібкнехта, двоє невідомих під погрозою застосування фізичного насилля, заволоділи каблучкою з жовтого металу. За вчинення злочину були встановлені та опитані безробітні, місцеві жителі 28-ми та 23-х років. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

8 квітня до працівників Нікопольського міськвідділу міліції звернулась 63-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що 30 березня за місцем мешкання по вул. Курська, безробітний, 23-річний місцевий житель, побивши жінку руками по голові, заволодів двома мобільними телефонами та грошима у сумі 900 грн. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

8 квітня до працівників Жовтоводського міськвідділу міліції звернулась безробітна, 54-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 10.45 за місцем мешкання по вул. Будьонного її безробітний 34-річний син відкрито з кишені халату, заволодів грошима у сумі 50 грн. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

4 квітня до лікарні з кватири по вул. 9-го Травня, в м. Дніпродзержинськ з діагнозом: ножове поранення черевної порожнини та алкогольне сп’яніння був госпіталізований безробітний, 33-річний місцевий житель. За вчинення злочину встановлений та затриманий безробітний, раніше судимий 33-річний місцевий житель, який 4 квітня о 16.30 знаходячись біля кафе-бару по проспекту Леніна. Того вечора між чоловіками виникла сварка на грунті раптово виниклих неприязних відносин, яка переросла в бійку, в ході якої зловмисник схопив ніж та наніс потерпілому один удар у живіт. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

 

You may also like...