Злочини проти волі, честі та гідності особи у Луганській області станом на 10 квітня

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 10 квітня 2015 року

Злочини проти волі, честі та гідності особи

9 квітня до Сватівського райвідділу міліції звернулася 52-річна жінка і повідомила про те, що 15 вересня 2014 року невідомі особи одягнені у військову форму та озброєні автоматичною зброєю за місцем її мешкання у с. Ребрикове Антрацитівського району (підконтрольний «ЛНР») незаконно позбавили волі її 25-річного сина, який дотепер додому не повернувся. Також заволоділи його автомобілем «Sang Yong Korando», д/з ВВ 0377 СК. Дані факти зареєстровані.

Тілесні ушкодження

9 квітня до реанімаційного відділення центральної міської лікарні м. Сєвєродонецька з ЗЧМТ, струсом головного мозку, політравмою, травмою грудної клітини, живота, черевною кровотечею, забоями та синцями голови, тулубу та кінцівок була госпіталізована 41-річна місцева мешканка. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції у скоєнні злочину викрили та затримали 36-річного співмешканця потерпілої, який 31 березня у стані алкогольного сп’яніння, у ході раптово виниклої сварки, спричинив потерпілій тілесні ушкодження. Даний факт внесений до ЄРДР. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Грабіж

9 квітня до Станично-Луганського райвідділу міліції звернувся місцевий мешканець 1947 р.н. з заявою про те, що невідомий чоловік проник до його будинку у с. Петрівка та заволодів грошима. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 186 КК України.

Вилучення наркотиків

9 квітня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сватівського райвідділу міліції за місцем мешкання 19-річного жителя с. Свистунівка виявили та вилучили 20 грамів марихуани. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 309 КК України. Вилучене спрямовано на дослідження.

9 квітня біля будинку по пр. Леніна м. Лисичанська співробітники СБНОН райвідділу міліції у чоловіка 1982 р.н. виявили та вилучили 1,5 мл опію. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження.

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...