Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 14.04.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 14 квітня

13 квітня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції звернувся 28-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 12 квітня 14-річний місцевий житель, біля будинку по вул. Гагаріна, побивши руками та ногами по голові і тулубу, заволодів грошима у сумі 450 грн та мобільним телефоном. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

13 квітня до працівників Дніпропетровського міського управління по телефону спецлінії «102» звернулась 25-річна директорка магазину. Заявниця повідомила про те, що о 21.00 невідомий, шляхом вільного доступу, зайшов до магазину на ж/м Тополя-1, де в присутності продавця відкрито заволодів пляшкою пива. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, 20-річний місцевий житель.

13 квітня до працівників Дніпропетровського міського управління звернувся 28-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 03.00 за нічним клубом по пр. Миру, невідомий побивши руками по голові, заволодів ланцюжком з хрестиком, каблучкою із жовтого металу і грошима у сумі 350 грн. За вчинення злочину встановлений та опитаний 18-річний житель с. Піщанка. Викрадений ланцюжок з хрестиком, каблучку та гроші в сумі 200 грн вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

13 квітня до працівників Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 22-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 12 квітня о 23.00 на перехресті вулиць Фрунзе та Вокзальної, невідомий шляхом ривка з руки заволодів сумкою з мобільним телефоном, особистими документами, банківською карткою та гаманцем з грошима у сумі 200 грн. За вчинення злочину встановлений та опитаний 31-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

13 квітня до працівників Дніпропетровського міського управління звернувся 73-річний пенсіонер. Заявник повідомив про те, що о 14.00 біля будинку по вул. Свердлова, невідомий шляхом ривка з руки заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину, був встановлений та опитаний безробітний, 30-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...