На Херсонщині розшукано водія автівки, який залишив місце ДТП, тяжко травмувавши водія мопеду

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Херсоні, ввечері 24 квітня. На перехресті вулиць Некрасова – Космічна невстановлений водій автомобіля скоїв зіткнення з мопедом «Дельта», за кермом якого знаходився 78-річний керманич. Після ДТП автівка з місця пригоди зникла. Літнього водія мопеду з тяжкими травмами в стані коми, каретою швидкої допомоги доправили до лікарні.

Менше години знадобилося працівникам ДАІ на розшук водія автівки, що скоїв зіткнення з мопедом та втік з місця ДТП, залишивши травмованого керманича двоколісного транспорту напризволяще. 

На місці події свідки вказали працівникам ДАІ колір автомобіля, причетного до ДТП та чотири цифри його державних номерних знаків. Очевидці також зазначили напрямок, у якому вирушила автівка-утікач. Невдовзі «Славута» червоного кольору, з характерними для ДТП пошкодженнями, була помічено на подвір’ї одного з приватних будинків. Там же перебував й 30-річний місцевий мешканець, який під час скоєння дорожньо-транспортної пригоди перебував за кермом автівки.

Для з’ясування обставин пригоди прибула слідчо-оперативна група Суворовського райвідділу міліції. Автомобіль доставлено на спеціальний майданчик для утримання транспортних засобів.

Наразі за фактом ДТП проводяться слідчі дії.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Херсонської області)

You may also like...