Сумська міліція затримала нападників на ювелірні крамниці

Сумські оперативники затримали зловмисників , які промишляли розбійними нападами на ювелірні крамниці в Сумській, Полтавській та Вінницькій областях.

30 березня 10.15 год. на пульт Державної служби охорони з ювелірного магазину розташованого по вулиці Набережна річки Стрілки, надійшов сигнал тривоги. Але до прибуття наряду міліції зловмисники вже встигли втекти з місця події. Продавець пояснила, що в магазин зайшли двоє чоловіків у темному одязі, та погрожуючи предметами, зовні схожими на зброю, забрали ювелірні вироби, які знаходилися на вітринах, склали їх у господарську сумку та вийшли з магазину. По факту нападу на ювелірний магазин міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України та розпочала розшук злочинців.

Цілеспрямована та кропітка робота працівників карного розшуку Сумського міського відділу міліції врешті дала бажаний результат – розбійників правоохоронці знайшли та затримали на Донбасі. Нападниками на ювелірну крамницю виявилися двоє 47-річних жителів Донецької області. Обидва чоловіки ніде не працюють, і вже притягалися до кримінальної відповідальності в Україні та Росії: один за крадіжки, інший за розбійні напади. Слідство встановило причетність затриманих ще до двох розбійних нападів на ювелірні магазини, які підозрювані вчинили протягом останніх п’яти місяців у Вінниці та в місті Комсомольськ Полтавської області.

«Сьогодні обидва підозрювані у вчиненні розбійного нападу на ювелірний магазин доставлені до Сум та арештовані, – коментує начальник Сумського міського відділу міліції Сергій Лук’яненко. – Зловмисникам, згідно з санкцією ч.3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Слідство вживає заходів, щодо виявлення речових доказів, пов’язаних з розбійним нападом».

СЗГ УМВС України в Сумській області

You may also like...