На Чернігівщині затримали на хабарі старшого уповноваженого карного розшуку (відео)

У Чернігівській області Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала на хабарі старшого уповноваженого карного розшуку міліції.

Зловмисник вимагав від мешканки обласного центру одну тисячу доларів за закриття кримінального провадження, відкритого за начебто вчинене шахрайство.

За матеріалами Управління СБ України в Чернігівській області прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що 8 вересня Служба безпеки України затримала заступника начальника сектора карного розшуку одного з міліцейських райвідділів Харківщини, який вимагав 500 доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності через підозру у незаконному обігу наркотиків.

Також 8 вересня СБУ затримала на хабарі дільничного інспектора одного із відділень Комінтернівського райвідділу міліції на Одещині. Майор міліції вимагав п’ятсот доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності осіб, які перебувають у розшуку за ухиляння від мобілізації. 

Прес-центр СБУ

You may also like...