Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 06.10.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 6 жовтня

5 жовтня на березі річки Оріль в селі Сотницьке Петриківського району, у безробітного 53-річного мешканця с. Лобойківка було вилучено предмет циліндричної форми вагою 150 гр.

Днепр

Чоловік пояснив, що вказаний предмет являється вибуховою речовиною «Тротил», яку він зберігав при собі з метою ловлі риби. Вилучене направлено до НДЕКЦ на дослідження. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

5 жовтня до Криворізького міського управління по телефону спецлінії «102» звернулась 68-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 12.35 на мікрорайоні Гірницькому, невідомий штовхнувши руками у спину, від чого потерпіла впала на землю, заволодів сумочкою з грошима у сумі 5 200 грн. За вчинення злочину, був встановлений та опитаний безробітний, 41-річний місцевий житель. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За грабіж майна у 14-річної громадянки, який мав місце 25 вересня в Першотравенську, був встановлений та опитаний 27-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За грабіж майна 44-річного громадянина, який мав місце 16 серпня в Жовтих Водах було встановлено місцезнаходження розшукуваного, безробітного 25-річного зловмисника. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...