У Лисичанську під час сварки чоловік поранив військового та вбив його неповнолітнього товариша

У Лисичанську під час сварки чоловік поранив військовослужбовця та вбив його неповнолітнього товариша

У ході проведення оперативно – розшукових заходів за фактом вбивства правоохоронці викрили та затримали місцевого жителя 1977 р.н.

Так, до Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що невідомому чоловіку нанесено ножове поранення у живіт.

Виїздом на місце події поліцейські встановили, що 28 січня о 00.30 біля кафе на вул. Постишева м. Лисичанська невідомий чоловік вчинив сварку з 21-річним місцевим хлопцем, який є військовослужбовцем ЗСУ і наразі знаходиться у відпустці. Під час сварки чоловік спричинив ножове поранення у ногу військовослужбовцю після чого намагався втекти з місця події.

Свідком цієї події став товариш військовослужбовця – 17-річний місцевий житель, який спробував наздогнати та затримати кривдника. Наздогнавши чоловіка в районі меморіалу по пр. Леніна, отримав від нього ножове поранення у праву частину грудної клітини між 7-8 ребром. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень хлопець помер на місці події.

У ході проведення оперативно – розшукових заходів у скоєнні злочину поліцейські викрили та затримали місцевого жителя 1977 р.н. Підозрюваного затримано на підставі ст. 208 КПК України.

Потерпілого військовослужбовця з діагнозом колото-різане поранення верхньої треті правої гомілки госпіталізовано.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 115 КК України «Умисне вбивство». ст. 296 КК України «Хуліганство». Проводяться подальші слідчі дії.

Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області

You may also like...