На Луганщині ще одного бойовика засуджено до 3 років позбавлення волі

Вироком Лисичанського міського суду Луганської області мешканця міста Новодружеськ засуджено до 3 років позбавлення волі за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 260 КК України (участь у діяльності не передбаченого законом збройного формування) та ч. 3 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло).

Нагадаємо, прокуратурою Луганської області до Лисичанського міського суду направлено обвинувальний акт стосовно громадянина України, який у період червня-липня 2014 року брав активну участь у діяльності не передбаченого законом збройного формування.
Зокрема, маючи при собі автоматичну зброю, він здійснював чергування на блокпосту, розташованому в районі заводу «Пролетарій» на виїзді з міста Лисичанська в напрямку міста Сєвєродонецька, де виконував функції з перевірки документів осіб та огляду транспортних засобів, що перетинали територію зазначеного блокпосту.

Крім цього, обвинувачений, зловживаючи спиртними напоями, не гребував крадіжками майна у своєму рідному місті.

Так, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння він проник до одного з приватних будинків у місті Новодружеськ та здійснив крадіжку.
Вирок суду набрав законної сили.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...