Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.06.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 92 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події

До Київського відділу поліції надійшла заява від 24-річної одеситки про те, що невідома особа на пляжі 16 ст. Великого Фонтану скоїла крадіжку сумки, в якій знаходились грошові кошти, мобільний телефон та інші речі. Сума збитку становить 11 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 27-річну жінку, від якої отримані правдиві свідчення.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 35-річний мешканець села Саф’яни, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку мобільного телефону його неповнолітнього сина. Вжитими заходами був встановлений 20-річний ізмаїльчанин. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Савранського відділення поліції в рамках операції «Мак» проведено санкціонований обшук домогосподарства жительки с. Полянецьке, 1960 р.н., під час якого виявлено та вилучено 250 кущів рослини, яка зовні схожа на рослину снодійного маку. Рослини направлені до НДЕКЦ.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 19-річного одесита, який в одному з супермаркетів міста намагався таємно викрасти 12 пакунків презервативів та одну пачку жувальної гумки. Сума збитку становить майже 190 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушника відпущено під зобов’язання.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції за заявою 78-річної одеситки розшукано та повернуто додому її 36-річного сина, який, за словами заявниці, 13 червня пішов з дому і його місце знаходження було не відоме. Встановлено, що за час його відсутності противоправні дії відносно нього не скоювалися.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...