Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16-17.07.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 145 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Приморського відділу поліції викрито 19-річного київлянина, який викрав корзину з продуктами харчування з магазину на вулиці Канатна. Сума збитку становить сімсот гривень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 статті 185 (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України. У Зловмисника вилучені речові докази.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява 29-ріяного мешканця м.Київ про те, що невідома особа на пляжі "Аркадія" шляхом вільного доступу, таємно викрала його рюкзак та жіночу сумку, в яких знаходились особисті речі та документи. Сума збитку становить десять тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 29-річного мешканця Арцизського району, від якого отримано правдиві свідчення та вилучені речові докази. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що в одному з торгівельних центрів міста невідома особа викрала продукти харчування на суму, майже, 500 гривен. Проведеними заходами у скоєнні злочину викрито 42-річну місцеву жительку. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Южненського відділення поліції викрито 22-річного мешканця міста, у якого під час огляду особистих речей в кишені рюкзака виявлено та вилучено ніж з лезом довжиною 15 см. Вилучена річ направлена на дослідження до Одеського Науково-дослідного Експертно-криміналістичного центру. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...