Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24-25.09.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 83 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Білгород-Дністровського ВП звернулася 34-річна жителька із заявою про те, що невідома особа в одному із магазинів викрала продукти харчування. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 28-річну місцеву жительку. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції викрито 47-річного одесита, який в одному з торгівельних закладів міста намагався таємно викрасти шоколад, на загальну суму понад 230 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушник зізнався у скоєному, його відпущено під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито двох мешканців Одещини, які з одного з будмайданчиків міста таємно викрали арматуру та газобетон, завдавши збитків забудовнику на загальну суму 176 тисяч гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушники зізналися у скоєному, їх відпущено під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції викрито 28-річного одесита, який з території одного з підприємств міста таємно викрав дизельний генератор, вартістю 80 тисяч гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушник зізнався у скоєному, його відпущено під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції викрито раніше неодноразово засудженого 37-річного одесита, який з травня по вересень скоїв крадіжки п’ятьох велосипедів, загальною вартістю понад дев’ятнадцять тисяч гривень. Крім цього, встановлено, що в серпні п.р. зловмисник проник до оселі одеситки, звідки викрав ноутбук та фотоапарат. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушник зізнався у скоєному, його відпущено під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 25-річного одесита, який шляхом вільного доступу через незачинені вхідні двері проник до квартири одеситки, звідки викрав її мобільний телефон вартістю шість з половиною гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушник зізнався у скоєному, його відпущено під особисті зобов’язання.

Співробітниками Подільського ВП викрито раніше судимого мешканця с. М.Фонтан, 1982 р.н., який викрав флеш-карту на 16 ГБ вартістю 250 гривень з прилавку магазину. Відносно правопорушника відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції пенсіонер, який повідомив, що невідомий чоловік на ім’я Михайло заволодів чотирма тушками бройлерних курей, газовою горілкою та балончиком газу. В ході слідчих заходів був встановлений мешканець міста, 1991 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Южненського відділення поліції викрито 17-річного мешканця м. Южне, який під час святкування Дня міста, в результаті раптово виниклих неприязних відносин, наніс декілька ударів ножем в область голови 26-річному южненцю. Потерпілого доставлено до міської лікарні. Загрози для його життя на теперішній час не має. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне убивство) через застосування ст.15 (замах на злочин) КК України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...