У ЗМІ з’явилася неправдива інформація про непричетність керівника полігону до отримання хабара

Тим часом останньому вже навіть оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення

Видання Мukachevo.net поширило інформацію, в якій з посиланням на прес-службу 128-ї бригади повідомляє про те, що, начебто, 128 бригада не має відношення до факту хабарництва, про який повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

хабар

Прес-секретар прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович повністю заперечила вказане повідомлення, констатувавши, що "насправді, на жаль, вони причетні. Додам, що це начальник полігону військової частини ПП В4673, 32-річний громадянин Б.".

хабар

Як інформує В.Попович, "більше того, йому навіть вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 368 КК України, тобто в одержанні неправомірної вигоди, кваліфікуючими ознаками якого є одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням службового становища, поєднане з вимаганням такої вигоди".

хабар

Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, працівниками прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменті захисту економіки Нацполіції України викрито при одержанні другого траншу – 7 тис.грн неправомірної вигоди військовослужбовця-посередника.

Як попередньо встановлено досудовим розслідуванням, вказані грошові кошти начальник Мукачівського військового полігону 128-ї окремої гірської піхотної бригади вимагав та одержав від закарпатця за відпуск із полігону лісопродукції без оформлення у встановленому порядку документів, без оплати їх вартості та оформлення товаротранспортних документів.

Для вчинення вказаного злочину капітан залучив іншого військовослужбовця, який виступав у ролі посередника і сьогодні був затриманий при одержанні другого траншу 7 тис грн. хабара із загальної суми – 8 тис.грн. // Закарпаття онлайн

You may also like...