Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.03.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 250 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час несення служби на території Приморського району міста було зупинено автомобіль марки «Daewoo Lanos» під керуванням 30-річного громадянина, під час огляду якого було виявлено та вилучено шість пакетиків з невідомою речовиною рослинного походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом пролому отвору в стіні проникла до його квартири та таємно викрала настінний годинник, електром’ясорубку, ноутбук, дві золоті каблучки, срібний ланцюжок, пару сережок та особисті речі. Сума збитку становить 12 тисяч грн. За гарячими слідами поліцейські викрили 36-річного мешканця с. Старокозаче, від якого отримано правдиві свідчення. У зловмисника також вилучено речові докази.

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява місцевої мешканки про те, що у денний час невідома особа через відчинені двері проникла до будинку та скоїла крадіжку її мобільного телефона. Сума збитку становить 1 999 грн. У ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину працівниками поліції викрито 16-річну місцеву жительку, яка надала правдиві свідчення.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява керуючого одного з відділень пошти про те, що фахівець-приймальник товару шляхом підробки документів привласнив майно однієї з посилок. Сума збитку становить 23 250 грн. Порушником виявився 24-річний місцевий житель. Триває слідство.

До Овідіопольського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у смт Великодолинське невідома особа на залізничній колії скоїла крадіжку обладнання залізниці. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 36-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...