Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.04.17-02.04.17

До Приморського відділу поліції надійшла заява місцевого мешканця про те, що на одній з вулиць міста невідома особа з його автомобіля викрала планшет. У ході оперативно-розшукових заходів співробітниками поліції у скоєнні правопорушення викрито 33-річну місцеву жительку, від якої отримано правдиві свідчення. В останньої вилучено речовий доказ.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа відкрито заволоділа його мобільним телефоном. У ході оперативно-розшукових заходів було викрито місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення місцевої мешканки про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її грошима. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 51-річного місцевого жителя.

До Авангардівського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що невідома особа на території одного з ринків викрала у неї мобільний телефон. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 32-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 43-річної місцевої мешканки про те, що на одній з вулиць міста невстановлена особа з кишені куртки викрала її мобільний телефон. Сума збитку складає близько 9 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції у скоєнні правопорушення викрито 25-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Тарутинського відділення поліції Арцизького відділу поліції надійшла заява місцевого мешканця про те, що невідома особа проникла до його магазину та викрала продукти харчування. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного правопорушення викрито 27-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...