Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.04.17

До Подільського відділу поліції у ході місячника добровільної здачі зброї звернулось двоє місцевих мешканців, які добровільно здали в поліцію дві мисливські рушниці калібру 16 мм для подальшого переоформлення на своє ім’я

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 42-річного місцевого мешканця про те, що з аудиторії одного з місцевих вищих навчальних закладів невстановлена особа таємно викрала ноутбук. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції у скоєнні вказаного злочину викрито 36-річного мешканця Одеської області, який надав правдиві свідчення.

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що двоє невідомих осіб на перехресті вулиць Кишинівська-Кутузова шляхом нанесення тілесних ушкоджень відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку становить 3 тисячі гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 33-річного місцевого мешканця.

До Усатівського відділення поліції Біляївського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що малознайомий чоловік відкрито заволодів його трьома мобільними телефонами. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 28-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 63-річний місцевий мешканець, який повідомив, що невідома особа проникла до салону його автомобіля та скоїла крадіжку автомагнітоли та двох колонок. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 43-річного чоловіка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 54-річна місцева жителька та повідомила, що невідома особа шляхом пошкодження вікна проникла до її квартири та скоїла крадіжку її пилососа та пральної машини. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 26-ти та 36-річного чоловіків, які надали правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 49-річний місцевий мешканець та повідомив, що невідома особа проникла до його автомобіля та скоїла крадіжку акумуляторної батареї та автомагнітоли. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 43-річного чоловіка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Балтського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що невідома особа шляхом розбиття віконного скла таємно проникла до її будинку та викрала магнітофон та електромультиварку. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 19-річного місцевого мешканця, який надав правдиві свідчення.

До Авангардівського відділеня поліції Овідіопольського відділу поліції надійшла заява 30-річної жінки про те, що невідома особа на одному з ринків викрала в неї гроші. Сума збитку становить 4 465 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили раніше судимого за крадіжку і шахрайство 32-річного чоловіка.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 64-річного чоловіка про те, що малознайома дівчина, знаходячись у магазині, шляхом обману заволоділа його мобільним телефоном. Сума збитку становить 5 500 грн. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 55-річну місцеву мешканку, яка надала правдиві свідчення.

До Овідіопольського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що невідома особа скоїла крадіжку з її домоволодіння бойлера, металевого баку на 500 л., ванної та двох бідонів. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 36-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що невідома особа, погрожуючи ножем, на одній з вулиць міста відкрито заволоділа її мобільними телефонами та грошовими коштами. Сума збитку становить 12 500 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 19-річного чоловіка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...