Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.05.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за  17.05.2017

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від 38-річної одеситки про те, що невідома особа шляхом відчинення дверей проникла до складського приміщення між 4 та 5 поверхом будинку звідки викрала електрообладнання та 2 пари кросівок. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито двох чоловіків, які надали правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

До Болградського відділення поліції надійшла заява від жінки приватного підприємця про те, що невідома особа з торгівельного контейнеру на центральному ринку м. Болград таємно викрала товар. Сума збитку 500 грн.В ході проведення оперативно-розшукових заходів у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 27-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення про скоєння даного кримінального правопорушення.

Співробітниками спеціального експериментального підрозділу Подільського відділу поліції викрито групу з трьох осіб, двоє з яких є неповнолітніми, які викрали мопед з гаражу подільчанина. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...