Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.05.2017

До Хмельницького відділення поліції надійшла заява від 40-річної жінки про те, що невідома особа, знаходячись в приміщенні магазину, шляхом вільного доступу таємно викрала горілчані напої. Сума збитку 178 грн. Вжитими заходами викрито 23-річну раніше судиму одеситку, яка надала правдиві свідчення в скоєнні даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від 28-річної одеситки про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала мобільний телефон. Сума збитку 3479 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 52-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення щодо скоєння даного злочину.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 50-річна мешканка с.Стара Некрасівка, яка повідомила, що невідома особа проникла до її будинку, звідки скоїла крадіжку ноутбука. Вжитими заходами був встановлений 37-річний односелець потерпілої. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся мешканець району, 1949 р.н., який повідомив, що його знайомий під час вживання алкогольних напоїв намагався скоїти крадіжку обручки з жовтого металу. В ході проведення заходів був встановлений односелець потерпілого, 1972 р.н.. Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...