Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.06.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 258 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 34-річного чоловіка про те, що невстановлена особа, ввечорі 13.06.2017 р. в парку Шевченка шляхом ривка відкрито заволоділа мобільним телефоном. Сума нанесеного материального збитку складає 16000 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими відділу кримінальної поліції оперативної групи «Ланжерон» було затримано 20-річного одесита.

 

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від 21-річної дівчини про те, що на вул. Заболотного невідомий злочинець шляхом ривка, відкрито заволодів сумкою, в якій знаходились: мобільний телефон та грошові кошти. Сума нанесеного материального збитку становить 1400 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було викрито чоловіка, 1988 р.н.

 

До Авангардського відділення поліції надійшла заява від 40-річного приватного підприємця про те, що невідома особа з його контейнеру на ринку, шляхом вільного доступу викрала рюкзак. Сума нанесеного материального збитку становить 2600 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочинну викрито 48-річну одеситку, у якої вилучено речовий доказ.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 30-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа, знаходячись на будівництві, скоїла крадіжку його мобільного телефону. Вжитими заходами був встановлений 24-річний мешканець міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 48-річний Євген, який повідомив, що невідома особа проникла до його квартири звідки скоїла крадіжку планшету. Проведеними заходами був встановлений 31-річний Олександр. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...