На Житомирщині затримали на хабарі посадовця Держгеокадастру (фото)

Працівники обласного управління захисту економіки та слідчого управління Нацполіції затримали начальника одного з відділів Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області. Посадовець одержав 10 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Оперативники Управління захисту економіки в Житомирській області Нацполіції задокументували противоправну діяльність посадовця обласного управління Держгеокадастру. Керівник одного з відділів вимагав неправомірну вигоду від працівника Житомирського міського управління водних ресурсів.

1

Слідчі слідчого управління поліції в Житомирській області відкрили кримінальне провадження ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

В межах провадження поліцейські встановили, що за 10 тисяч гривень зловмисник погодився не вживати стосовно службовця заходів адміністративного впливу за порушення земельного законодавства.

2

30 жовтня працівники обласного управління захисту економіки, слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури Житомирської області затримали фігуранта під час одержання неправомірної вигоди. Правоохоронці вилучили предмет злочину – 10 тисяч гривень.

Посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Департамент захисту економіки
Національної поліції України

тел.довіри (098) 103-96-59
[email protected]

You may also like...