На Черкащині затримали озброєних чоловіків, які погрожували вбивством місцевому жителю

Двоє невідомих чоловіків у місті Шпола, погрожуючи зброєю, напали на місцевого жителя. Чоловіку вдалося втекти та повідомити про подію в поліцію. У результаті оголошеного плану «Перехват» зловмисників затримали на території Лисянського району. Відкрито кримінальне провадження за ст. 129 Кримінального кодексу України.

До Шполянського відділу поліції звернувся житель міста Шпола з заявою про те, що на нього напали двоє невідомих чоловіків. За його словами, вони погрожували йому предметом, схожим на пістолет. Чоловік описав автомобіль, на якому пересувалися зловмисники.

поліція

Негайно на території Шполянського та прилеглих районів було введено в дію оперативний план «Перехват». У результаті зловмисників було затримано нарядом групи реагування патрульної поліції на території Лисянського району. 

Двох чоловіків, які перебували в салоні авто, правоохоронці одразу затримали. Ними виявилися мешканці Київщини, 44 та 38 років. При огляді автівки поліцейські виявили предмет, схожий на АКМ-74, два газових балончики та три балаклави. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Автомобіль та речові докази вилучено. 

Сектор комунікації поліції Черкаської області

You may also like...