На Закарпатті стріляли у начальника прикордонної застави

Повідомлення про напад у селі Великий Бичків, правоохоронці Рахівського відділення поліції отримали вчора, близько 19:00 вечора. До них звернувся інспектор прикордонної служби, який розповів, що був побитий майор, начальник прикордонної застави.

Як зазначили Мukachevo.net у Головному управлінні національної поліції на місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що стався конфлікт між начальником прикордонної застави 1989 року народження та 2 місцевими мешканцями.

Розбірки контрабандистів на Рахівщині: Усі подробиці від поліції

Правоохоронці вже встановили їх особи, це мешканець села Великий Бичків, 1994 року народження та мешканець Рахова, 1981 року народження.

Під час конфлікту, причина якого досі з’ясовується поліцією, чоловік з Рахова вистрелив у прикордонника з спецзасобу "Вій", це зброя з гумовими кулями. Він офіційно зареєстрований.

Він скоїв 2 постріла, в наслідок чого працівник прикордонної служби отримав поранення.

Як діагностували попередньо лікарі, у нього закрита черепно-мозкова травма, трус головного мозку, перелом вилиці, одне кульове поранення у груди. Чоловік госпіталізований у лікарні.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 статті 345 ККУ, а саме умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків.

Це передбачає позбавлення волі від 5 до 12 років.

Вони затримані у порядку статті 208 КПК, вони взяті під варту на 3 доби, а далі слідчі готують подання в суд для обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

You may also like...