На Київщині судитимуть рецидивіста, який посеред вулиці зарізав випадкового перехожого

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно 31-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Установлено, що раніше неодноразово судимий 31-річний чоловік зі своєю дівчиною та товаришем, проходячи у вечірній час по одній із вулиць в м. Боярка, зустріли раніше незнайомих їм чоловіка та жінку.

У подальшому, незнайомець випадково зачепив плечем дівчину зловмисника, який обурившись такою поведінкою наніс один удар ножем в область грудної клітини потерпілому, та зі своїми друзями зник з місця злочину. Від отриманого поранення останній помер.

За результатами судово-медичної експертизи 25-річний хлопець помер від проникаючого колото-різаного поранення грудної клітки з ушкодженням серця.

За клопотанням місцевої прокуратури обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...