В одном районе Хмельнитчины за два дня в ДТП погибло 8 человек!

Восьмеро людей загинуло у ДТП за останніх дві доби в Ярмолинецькому районі Хмельницької області, ще двоє травмовано.20 серпня в одному із сіл 22-річний молодик після відпочинку у місцевому барі вирішив покататися на автомобілі. Тракторист за фахом, сам сів за кермо. Розігнавшись сільською дорогою, нетверезий чоловік не впорався з керуванням і з‘їхав з неї прямо у натовп односельців. На біду, саме у цей час селяни очікували на повернення худоби з пасовиська.

У результаті наїзду чоловіки 77-ми та 62-х років померли на місці пригоди, ще один, 1965 року народження, від отриманих травм помер у лікарні, за життя 76-річного пенсіонера лікарі продовжують боротися.

До речі, замість надати допомогу потерпілим, зловмисник залишив місце ДТП, працівники міліції затримали його у власній господі.

Наступного дня о 18 годині 35 хвилин на пульт чергової частини Ярмолинецького РВ УМВСУ в Хмельницькій області знову надійшло повідомлення про автопригоду на автотрасі поблизу села Солобківці.

33-річний хмельничанин, водій автомобіля «БМВ», виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «ВАЗ-2107» під керуванням 75-річного жителя міста Дунаївці Хмельницької області.

У результаті лобового зіткнення водії транспортних засобів та дві пасажирки автомобіля «ВАЗ» загинули на місці пригоди. Ще одна — дорогою у лікарню. Четвертий пасажир, 55-річний житель Дунаєвець, з тілесними ушкодженнями доставлений в Ярмолинецьку ЦРЛ, стан його здоров‘я задовільний.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...