Вбито відому лікарку-невропатолога

Тіло жінки, відомої лікарки-невропатолога Світлани Шубіної, через вікно балкону побачила її подруга. Вже згодом слідчі з’ясували, що жінку вбили за допомогою пневматичного пістолета. «Жінку просто били рукояткою зброї по голові, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму», – розповіли у центрі зв’язків з громадкістю управління МВС України в Хмельницькій області.

«Світлану Шубіну побачила її хороша знайома, яка живе неподалік. Вона зранку вигулювала собаку повз будинок подруги, як звернула увагу на те, що в квартирі знайомої ще з вечора горить світло і працює телевізор. Жінка зазирнула у вікно і побачила Світлану на підлозі», – розповів знайомий загиблої.

За отриманою інформацією жінку знайшли вдома у неприродній позі. Всі речі у квартирі були розкидані.

За словами сусідів, жінка у квартирі проживала сама. На 69-ому році життя вона продовжувала працювати невропатологом в Хмельницькій обласній лікарні й навіть виїжджала на виклики. «Довгий час знав Світлану, також був знайомий з її чоловіком, батьком. Вона була життєрадісною людиною. Полюбляла доглядати за клумбою, що поруч із будинком, на днях навіть порпалася на ній», – розповів сусід загиблої.

Правоохоронці розслідують справу та не розголошують повної інформації. «Це резонансна справа. Є робочі версії, проте вони не розголошуються», – сказали у центрі зв’язків з громадкістю управління МВС України в Хмельницькій області.

За фактом убивства порушена кримінальна справа. Працівники міліції з‘ясовують можливі мотиви убивства та визначають коло підозрюваних.

Інформаційна служба газети «Діловий тижневик «ВСІМ»

You may also like...