На Сумщине 38-летняя мамаша изрубила топором 16-летнего сына-баптиста

11 років позбавлення волі – такий вирок виніс Білопільський районний суд відносно 38-річної  Вікторії – матері-вбивці з с. Ворожба Білопільського району.

Нагадаємо що в минулому році 38-річна Вікторія вбила свого сина, 16-річного Сашка. Міліціонери, які прибули на місце пригоди були вражені тим, яким способом і з якою жорстокістю мати двох дітей позбавила життя свого старшого сина. Голова та тіло  юнака були в буквальному сенсі порубані сокирою та молотком.

Під час слідства жінка своєї провини так і не визнала. Складалося враження, що вона просто ненавидить покійного сина. Вона постійно звинувачувала його то  у неприязні до неї та молодшого братика, то у захоплені баптистськими релігійними вченнями. Тому однієї ночі, коли діти заснули, вона таки наважилась на рішучий вчинок. «Я не бачила для себе виходу, – пояснювала Вікторія слідчим, – тому спочатку хотіла його палкою вдарити, а потім вирішила, що якщо смерть то смерть. І пішла за сокирою».

Покарання в 11 років перебування за гратами жінці здалося занадто суворим, тому вона вирішила  оскаржити його  в  Апеляційному суді Сумської області. Допоки що Вікторія перебуває під вартою, а її наймолодшим сином опікуються педагоги інтернату, де знаходиться хлопчик.

Ельвіра Біганова, СЗГ УМВС Сумська області
 

You may also like...