У Петропавлівській Борщагівці киянина до смерті забили дерев’яним брусом

Поблизу АЗС в с. Петропавлівська Борщагівка, що на Київщині, міліціонери разом з лікарями швидкої медичної допомоги констатували смерть 30-річного мешканця столиці Олександра. Поряд з тілом померлого стояв розгублений чоловік напідпитку, який згодом у всьому зізнався. Як з’ясувалося, швидку він викликав для себе, а міліцію – для потерпілого, навіть не усвідомлюючи, що його кривдника вже немає серед живих. 

Напередодні трагедії потерпілий разом зі своїми двома товаришами та знайомою дівчиною відпочивали на одній з дискотек. Через деякий час дама змінила місце дислокації – перейшла за столик до хлопців на ім’я Володимир та Сергій. Згодом з ручки цієї ж героїні під час танців кудись подівся годинник. Під час пошуків недешевої цяцьки всі підозри Володимира, до речі, чоловіка та батька 4-річної дитини, чомусь впали на Олександра з сусідньої компанії – продавця жіночої одежі. Від нього за такі безпідставні звинувачення Володя добряче отримав під стінами закладу. Ображене самолюбство чоловіка вирішило помститися. 

Володимир повернувся всередину до свого товариша Сергія та викликав таксі, щоб наздогнати кривдника, що і було зроблено. Різко відчинивши двері автомобіля, Володимир збив Олександра з ніг. В цей час таксист зник, а Сергій вже десь роздобув дерев’яний брус. Били, скільки було сил. За словами судмедексперта, смерть потерпілого настала внаслідок тілесних ушкоджень у вигляді закритої черепно-мозкової травми, крововиливу під оболонку мозку та перелому ребер. Навіть після того, як чоловік помер, нічого не розуміючи, Володимир навіть не сумнівався, що все зробив правильно. Коли хміль почав розсіюватися, дійшло, що наробив лиха. З місця події його доставили до Києво-Святошинського райвідділу міліції. Сергій же встиг втекти. За кілька годин працівники міліції затримали чоловіка вдома.

За фактом несення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого, проти чоловіків міліціонери порушили справу. За кримінальним кодексом України за скоєний вчинок їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...