На Полтавщині перекинувся човен з рибалками: один врятувався, двох шукають поліція та рятувальники

До відділення №2 (м. Кобеляки) Полтавського районного управління поліції 12 листопада близько 15:50 надійшло повідомлення від громадян про зникнення у річці Дніпро двох чоловіків. Поліція та рятувальники проводять пошукові заходи.

Подія сталась поблизу села Орлик Кобеляцької громади Полтавського району. Отримавши повідомлення, на місце негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, рятувальники та медики.

Олексій Шуліка, начальник відділення поліції №2 (м. Кобеляки) повідомив: «В ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що жителі Дніпропетровщини приїхали на Кам’янське водосховище для риболовлі. Зранку чоловіки зійшли на воду на моторному човні неподалік від села Орлик Кобеляцької громади. В обідній час погодні умови стрімко погіршились і велика хвиля раптово перекинула човен. Троє рибалок, які перебували у човні опинились у воді. Самостійно до берега зміг допливти лише 31-річний чоловік. А 27-річний та 51-річний – зникли у водоймі. Наразі поліція та рятувальники, із залученням водолазів, проводять пошуково-рятувальні заходи».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кобеляцького відділу Решетилівської окружної прокуратури, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за пунктом 1 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Пошуки чоловіків тривають.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За інформацією Полтавського РУП та СУ ГУНП)

You may also like...