Правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП у Святошинському районі Києва (фото)

Водій легковика вʼїхав у позашляховик, який саме перевіряли на блокпосту. Внаслідок зіткнення керманич «ВАЗ» загинув на місці, а пасажира госпіталізували до медичного закладу.

Під час служби на блокпосту поліцейські зупинили для перевірки автомобіль «БМВ». В цей час на великій швидкості у нього вʼїхав легковик «ВАЗ», який рухався у попутному напрямку.

Возможно, это изображение 1 человек и автомобиль

На місце події негайно викликали швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу столичного главку з розслідування ДТП. Від отриманих травм водій легковика, 1967 року народження, помер до приїзду медиків. Пасажира, 1991 року народження, госпіталізували у лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

Попередньо правоохоронці встановили, що наряд поліції охорони на вулиці Дегтярівській подав водію автомобіля «ВАЗ» світло-звуковий сигнал про зупинку, адже той рухався з порушенням правил дорожнього руху. Проте керманич продовжив рух, при цьому здійснюючи небезпечні маневри та створюючи аварійні ситуації, що в подальшому призвело до смертельної автопригоди.

Слідчі столичної поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють всі обставини та причини цієї події.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...