В Києві до оголошеня тривоги лунали вибухи, ППО збивало ракети рашистів, падіння уламків в Дарницькому та Голосіївському районах

В Києві до оголошення тривоги лунали вибухи, ППО збивало ракети рашистів, падіння уламків в Дарницькому та Голосіївському районах

В столиці оголошена повітряна тривога, яка повʼязана з ракетною небезпекою. Попередньо, внаслідок роботи ППО по збиттю ворожих цілей сталося падіння уламків в Дарницькому та Голосіївському районах.

Інформація щодо потерпілих та руйнувань уточнюється, Про це йдеться в повідомленні прес-служби начальника  КМВА Сергія Попко.

Екстренні служби слідують на виклик в Голосіївському районі, де, за повідомленням людей, уламок ракети пошкодив дах житлового будинку. Також є кілька викликів медиків в Дарницький та Шевченківський район. Швидкі слідують на місця, повідомляє КМДА.

У Дарницькому районі пожежа в недобудованій будівлі внаслідок падіння уламку ракети. Всі служби слідують на місце.

Ще один уламок у Дарницькому районі упав на газон, пожежі та пошкоджень в будинках поруч немає.

Є звернення до медиків за іншою адресою в Дарницькому районі. Медики на місці, – про це пише мер столиці Віталій Кличко. За інформацією медиків, у Дарницькому районі один чоловік постраждав, осколкове поранення. Медики надають допомогу на місці.

У Голосіївському районі інформація про задимленість на даху житлового будинку не підтвердилася.

 

You may also like...