4 загиблих і 4 постраждалих: на Львівщині судитимуть водія, який «під кайфом» вчинив смертельну ДТП (фото)

Внаслідок автозіткнення чотири особи загинули, ще чотири отримали травми різної важкості.

Як встановили правоохоронці, 15 жовтня о 09.15 на автодорозі «Східниця-Пісочна» неподалік села Раневичі Дрогобицького району водій автомобіля «Toyota Land Cruiser 200», 44-річний киянин, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Caddy», яким керував 56-річний мешканець Рави-Руської.

Внаслідок ДТП водій «Volkswagen Caddy» та троє його пасажирок від отриманих травм померли. Ще четверо осіб – пасажир та дві пасажирки «Volkswagen Caddy», а також пасажирка «Toyota Land Cruiser 200» – отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Досудове розслідування за ч.4 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України завершено, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

За скоєне обвинуваченому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Відділ комунікації поліції Львівської області

You may also like...