На Київщині викрито злочинну діяльність цивільної особи та службових осіб ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях

Під процесуальним керівництвом прокуратури Київської області працівниками ГУ СБУ у м. Києві та Київській області та Управлінням внутрішньої безпеки СБУ викрито злочинну діяльність цивільної особи та службових осіб ГУ СБУ Донецькій та Луганській областях.

За версією слідства останні за грошову винагороду збували відомості про телефонні розмови, з’єднання та трафіки, одержані з використанням спеціальних технічних засобів, призначених для негласного зняття інформації.

У ході досудового розслідування, задокументовано неодноразові факти вчинення вказаними особами кримінальних правопорушень, передбачених            ч. 1 ст. 359, ч. 2 ст. 163 КК України та отримання грошових коштів за здобуту незаконним шляхом інформацію.

Наразі, слідчими Слідчого управління ГУ СБУ у м. Києві та Київській області проводяться санкціоновані обшуки за місцем проживання та місцем роботи працівників ГУ СБУ Донецькій та Луганській областях.

На даний час вирішується питання щодо оголошення вказаним особам повідомлення про підозру та подальшого обрання їм запобіжних заходів.

Пресслужба прокуратури Київської області

You may also like...