На Миколаївщині вилучено алкогольного фальсифікату майже на ₴6,9 млн.

Співробітниками податкової міліції Миколаївщини під процесуальним керівництвом прокуратури області та за участі співробітників СБУ у Миколаївській області зупинено незаконне постачання, зберігання та подальшу реалізацію оптових партій фальсифікованих алкогольних напоїв.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 та ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України встановлено, що зберігання гуртових партій незаконно виготовлених алкогольних напоїв організовано на території міста Херсона. Подальший збут продукції здійснювався роздрібними партіями в місцях торгівлі, розташованих на території Миколаївської та сусідніх областей.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

За результатами санкціонованих обшуків, проведених за місцями безпосереднього накопичення та зберігання фальсифікату, а також в місцях їх реалізації вилучено майже 45 тисяч пляшок фальсифікованих горілчаних виробів різної ємності та різних торгових марок, обклеєних марками акцизного податку України з ознаками підробки, а також понад 1,3 тисячі тетрапаків типу «bag-in-box» ємністю 10 л, заповнених фальсифікатом.

Загальна сума вилученої продукції складає близько 6,9 млн гривень.

Слідчі дії тривають.

Державна фіскальна служба України

You may also like...