Одеські правоохоронці виявили телефонного “мінера”

Одеські правоохоронці виявили телефонного мінера, який надав неправдиве повідомлення про замінування одного з розважальних закладів Суворовського району
Такий жарт може обійтися зловмиснику покаранням у вигляді позбавлення волі від двох до шести років.

мінер

У ніч з 29-го на 30-те грудня до чергової частини територіального відділу надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік погрожує підірвати один із барів на проспекті Добровольського.

На місці події працювали спеціалісти Вибухотехнічного управляння та підрозділи ДСНС. Під час обстеження приміщеня розважального закладу та прилеглої до нього території вибухових пристроїв виявлено не було.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Суворовського відділу поліції в м. Одесі спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Одеській області протягом години встановили місцезнаходження та затримали правопорушника.

Ним виявився 20-річний містянин, який пояснив причину невдалого жарту образою на охорону закладу: «Не зміг пройти «face control».

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Суворовский відділ поліції в м. Одесі

You may also like...