Одеситку судили за «кілера» для коханки чоловіка

Через п’ять років провину жінки так і не змогли довести. Коли чоловік пішов до іншої, вона знайшла «кілера». Насправді той не хотів нікого вбивати, а просто шукав работу. Тож звернувся до СБУ, почувши завдання. Вбивство інсценували, а жінка заявила, що мала на увазі інше.

Про це кореспондент Української Служби Інформації дізнався із судового реєстру.

У 2017 році мешканка села Олександрівка, що зовсім поряд з Одесою, залишилася сама з маленькою дитиною. Чоловік переїхав до коханки, з якою разом працював. Покинута дружина вирішила повернути чоловіка кримінальним шляхом. Щоправда, змогла запропонувати «кілеру» лише 250 доларів, пояснивши, що працює санітаркою та сама виховує доньку.

На пропозицію відгукнувся чоловік, якому дуже були потрібні гроші, але коли він зрозумів, що жінка хоче позбутися суперниці, подзвонив до СБУ. Надалі він спілкувався з замовницією лише з прослушкою, а замість справжніх фото, яка вимагала жінка, він надав знімки, де жертва, хоч і була облита кров’ю, але звісно лише вдавала, що мертва.

Побачивши фото, жінка раптово засмутилася і заявила, що сподівалася лише запугати суперницю і саме це вона мала на увазі, коли просила «позбавити її конкурентки». У суді вона сказала, що хотіла, щоб жінку потягали за волосся та пригрозили, але допустила, що ії могли зрозуміти хибно, адже вона говорила дуже емоційно. До того ж, чоловік вже повернувся до родини, але вона хотіла гарантії, що коханка більше не з’являться в його житті. Це підтвердив і ії чоловік: він сказав, що справді деякий час мешкав у коханки, але потім повернувся до дружини.

Через п’ять років Іллічівський районний суд визнав жінку невинуватою.

You may also like...