Оголошено про підозру жінці, яка вистрибнула з дитиною з вікна будинку на столичному Печерську

Наразі досудове розслідування триває. Після завершення лікування жінки в медичному закладі, з нею буде проведена судово-медична експертиза, яка має визначити чи вона осудна.

Нагадаємо, на вулиці Івана Мазепи у Печерському районі столиці 40-річна жінка із 3-х річним сином на руках вистрибнула із вікна квартири. На місці події працювала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Лікарі відразу госпіталізували матір та дитину та встигли вчасно надати їм медичну допомогу. За словами лікарів, стан жінки і дитини наразі стабільний. Із травмами різного ступеня тяжкості хлопчик та його мати досі перебувають на реабілітації у клініках.

Слідчим відділом Печерського управління поліції за процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 6 жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідчі дії тривають. Із жінкою планується проведення судово-психіатричної експертизи, за результатами якої стане відомо чи могла жінка на момент вчинення інкримінованого їй правопорушення, за своїм психічним станом, усвідомлювати свої дії та керувати ними.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...