Поліцейські вилучили у буковинця сигарети на чверть мільйона гривень

Житель Чернівецького району перевозив у салоні автомобіля 5000 пачок сигарет без марок акцизного податку України. За фактом викритого правопорушення слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

9 жовтня під час патрулювання території обслуговування співробітники відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького райуправління поліції  зупинили в селі Нижні Петрівці автомобіль “Volkswagen Passat” під керуванням 37-річного жителя району.

поліцейські вилучили у буковинця сигарети на чверть мільйона гривень

У салоні іномарки на задньому сидінні поліцейські виявили 10 ящиків із тютюновими виробами з логотипами відомих виробників і без марок акцизного податку України. Правоохоронці вилучили у порушника транспортний засіб і нелегальний вантаж.

Слідчі поліції внесли відомості про порушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Також поліцейські звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на вилучене майно.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

You may also like...