Поліцейські затримали раніше судимого зловмисника, який побив та обікрав вінничанку

Днями працівники Відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції затримали 40-річного чоловіка, який спричинив тілесні ушкодження жительці обласного центру та вкрав у неї гроші й майно. Проводиться досудове розслідування.

До поліції з повідомленням про побиття та крадіжку 2400 гривень й мобільного телефону звернулася 53-річна потерпіла. Жінка розповіла, що подія сталась у квартирі її подруги, де вона разом з незнайомим їй чоловіком перебували в гостях. Під час спільного відпочинку між нею та гостем виник раптовий конфлікт, в ході якого чоловік декілька разів руками наніс їй удари в ділянку голови, після чого втік.

Через деякий час потерпіла виявила відсутність своїх грошей та мобільного телефону, які знаходились на кухні в помешканні знайомої.

Як розповів начальник Відділу поліції № 2 Вінницького райуправління Юрій Голуб, в ході проведення розшукових заходів оперативники встановили чоловіка, причетного до скоєного. Ним виявився 40-річний раніше судимий за майнові злочини житель Могилів-Подільського району. Розшукали його у м. Вінниця.

Викрадені речові докази вилучені.

Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідством йому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За вчинене  чоловікові загрожує  покарання – до 8 років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька окружна прокуратура.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...