Поліція затримала зловмисника, який пограбував прикуту до ліжка жінку

У місті Яготин зловмисник уночі проник до будинку пенсіонерки, попередньо відімкнувши електролічильник. Він напав на прикуту до ліжка жінку-інваліда і почав її душити. Потім зняв з неї золоті сережки і зник у невідому напрямку.

До поліції про злочин повідомила місцева жителька, яка доглядає за пенсіонеркою. На жаль, потерпіла жодним словом не змогла описати нападника.

На пошуки зловмисника були задіяні працівники кримінальної поліції Київщини, відділу кримінального аналізу, оперативники Яготинського відділення поліції та співробітники ювенальної превенції.

Поліція встановила, що нападник після скоєння злочину втік до столиці. Там до ломбарду він здав крадені вироби із золота. Після чого поїхав до міста Березань, де намагався переховатися від правоохоронних органів. Однак завдячуючи професійний злагодженим діям поліцейських йому це не вдалося. Працівники поліції затримали зловмисника у святковий день.

Ним виявився 22-річний житель Іванкова, який вже мав проблеми із законом. Спочатку він заперечував будь-яку причетність до скоєння пограбування у Яготині, але потім надав правдиві покази.

В якості речового доказу поліцейські вилучили з ломбарду викрадені коштовні вироби.

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри чолов’язі, який наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Міру запобіжного заходу йому обере суд.

Поліція Київської області

You may also like...