Правоохоронці затримали киянина за вбивство дружини

Під час словесної сварки зловмисник взяв рушницю і вистрелив жінці у живіт. Від отриманого ушкодження потерпіла померла на місці. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

До поліції Києва від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що під час сварки її батько вистрелив з рушниці у матір. Оперативний черговий негайно направив у квартиру на проспект Червоної калини слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, оперативників та лікарів.

Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе, 63-річного зловмисника правоохоронці затримали на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

Возможно, это изображение удочка и в помещении

«У ході першочергових слідчих дій ми встановили, що між чоловіком та його 60-річною дружиною виникла сварка, під час якої затриманий взяв рушницю та вистрелив жінці у живіт. Потерпіла від отриманої травми померла до приїзду лікарів. З місця події ми вилучили речові докази, серед яких ймовірне знаряддя вчинення злочину, та направили їх на проведення експертного дослідження».

За погодженням із Деснянською окружною прокуратурою міста Києва, поліцейські повідомили порушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...