Прокуратура через суд вимагає повернути громаді 4-х кімнатну квартиру у центрі столиці

Шевченківська окружна прокуратура у судовому порядку вимагає повернути державі 4-х кімнатну квартиру, якою незаконно заволоділи шахраї.

Установлено, що квартира розташована на вул. Дарвіна у Печерському районі столиці належала державі та перебувала у віданні Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Прокуратурою встановлено, що внаслідок шахрайських дій на підставі неіснуючого рішення суду, яке ніколи судом не приймалось та низки договорів купівлі-продажу вказана квартира була зареєстрована за третьою особою.

З метою легалізації квартири та отримання наживи недобросовісні набувачі завчасно скасували 3 ухвали судів про накладення арешту на спірну квартиру та намагались продати її через систему електронних торгів «СЕТАМ».

Наразі Печерським районним судом міста Києва відкрито провадження у справі за позовом прокуратури про повернення майна у державну власність та призначено її до судового розгляду.

Крім того за вказаним фактом триває розслідування кримінального провадження з метою встановлення та притягнення до відповідальності причетних осіб.

Київська міська прокуратура

You may also like...