Столичний суд визначив чоловіку покарання за побиття знайомої

Через ревнощі зловмисник спочатку побив жінку, а потім наніс їй кілька ударів ножем. Правоохоронці затримали фігуранта, і відтепер найближчі п’ять років він проведе за ґратами.

Подія відбулася на столичному Печерську. На ґрунті ревнощів сумчанин почав бити свою знайому. Коли жінка впала на землю, він схопив зі столу ніж та кілька разів вдарив ним потерпілу.

Постраждала жінка спробувала чинити опір і врешті вибігла з приміщення та попросила у перехожих викликати поліцію та швидку медичну допомогу.

Правоохоронці, які прибули на виклик, затримали чоловіка на місці злочину. Згодом слідчі кваліфікували його дії за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Як встановили поліцейські, зловмисник вчинив злочин, маючи погашену судимість за аналогічне правопорушення.

Під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину та розкаявся у своїх діях. Оскільки обставиною, яка обтяжує покарання та впливає на призначення покарання, є рецидив злочинів, суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину та призначив йому п’ять років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...