Ціна за збут психотропних речовин – 2 роки ізоляції від суспільства

За публічного обвинувачення військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону
України засуджено до 2 років позбавлення волі колишнього військовослужбовця військової служби за контрактом за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне придбання, зберігання, перевезення та збут психотропних речовин у великих розмірах»).

Як повідомлялося на офіційному сайті Військової прокуратури Центрального регіону України, встановлено, що у період липня – вересня 2018 року військовослужбовець військової частини А1815 діючи з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення неодноразово здійснював збут психотропної речовини – амфетаміну, цивільним мешканцям смт Гончарівське Чернігівського району Чернігівської області.

Image result for Військова прокуратура Центрального регіону України

Таким чином «підприємливий» військовослужбовець загалом зумів збути амфетамін загальною масою понад 1,8 гр., отримавши взамін грошові кошти в сумі 3200 грн.

Суд, оцінивши зібрані в кримінальному проваджені докази військової прокуратури, вироком від
26.12.2018 року визнав колишнього військовослужбовця військової служби за контрактом винним у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, та призначив останньому покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки з конфіскацією майна.

Запобіжний захід обвинуваченому у виді тримання під вартою залишено без змін.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...