У Києві оперативники затримали чоловіка за ножове поранення брата

Затриманому повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

До чергової частини столичної поліції надійшов дзвінок від громадянина, який повідомив, що брат вдарив його ножем у живіт. На місце події виїхала бригада швидкої медичної допомоги, слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, по прибуттю поліцейські поспілкувалися з потерпілим, який повідомив обставини події:

«Розпиваючи алкогольні напої у власній квартирі, між ним та братом виник словесний конфлікт, який переріс у штовханину. У результаті один із чоловіків схопив кухонний ніж та вдарив ним іншого у живіт. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України ми затримали 45-річного киянина, який у скоєному зізнався».

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...