У Києві оперативники затримали трійцю «квартирників»

Чоловіків викрили на місці злочину, коли вони до своєї автівки виносили із квартири вкрадені речі. Розпочато кримінальне провадження.

Під час реалізації оперативної інформації співробітники карного розшуку Дніпровського управління поліції спільно з оперативниками столичного главку затримали трьох чоловіків відразу після скоєння ними квартирної крадіжки на вулиці Микільсько-Слобідській.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, за допомогою відмичок зловмисники відчинили вхідні двері та проникли у квартиру. З помешкання подільники викрали золоті прикраси та гроші, які намагалися сховати у автомобілі, на якому вони приїхали та залишили біля будинку.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

«Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 36 річний киянин, який перебуває під слідством за скоєння аналогічних злочинів, 32-річний місцевий мешканець, раніше судимий за розбійний напад, та 29-річний уродженець Запорізької області, котрий відбував покарання за вчинення пограбування та крадіжки», – зазначив начальник управління поліції.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Окрім того, правоохоронці обґрунтовано підозрюють затриманих у вчиненні ще однієї крадіжки із квартири у Дніпровському районі столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...