У Києві поліцейські охорони затримали чоловіка за спробу обікрасти відділення банку

Прибувши на спрацювання сигналізації, правоохоронці затримали зловмисника, який намагався потрапити у приміщення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гагаріна затримали чоловіка, який намагався обікрасти відділення банку. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка оглянула місце та задокументувала подію.

Працівники поліції охорони повідомили, що коли отримали повідомлення про спрацювання сигналізації, негайно виїхали на адресу. Прибувши на місце, застали чоловіка, який за допомогою фомки намагався відчинити вікно на першому поверсі. Однак, помітивши правоохоронців, невідомий викинув знаряддя злочину та намагався втекти.

Затриманим виявися 34-річний уродженець Київської області, раніше судимий за аналогічні злочини. З його слів, йому потрібні були кошти для проведення дозвілля, тому вирішив викрасти їх у банку.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 та ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...