У Києві затримали оптового наркоторговця та ліквідували склад із «товаром» на суму понад ₴3 млн.

За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури міста Києва слідчими Солом’янського УП ГУ НП в місті Києві, за оперативного супроводження Управління боротьби з наркозалежністю в місті Києві викрито та ліквідовано канал оптового розповсюдження психотропних речовин та наркотичних засобів по території країни (ч. 2 ст. 307 КК України).

Так, в межах кримінального провадження правоохоронці у порядку ст. 208 КПК України затримали 18-річного киянина, який через інтернет-магазин реалізовував оптові партії наркотиків.

Нет описания фото.

Збут наркотичних засобів відбувався з використанням поштових відправлень, шляхом «закладок», доставкою службою таксі, кур’єрами, тощо. Розрахунок із зловмисниками здійснювався через електронні гаманці на віртуальних сайтах.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)

У ході проведених слідчих дій у затриманого, а також за місцем його проживання правоохоронці вилучили близько 3 кг амфетаміну, 2 кг шишок канабісу, 1,5 кг солей «Альфа-ПВП», таблетки екстазі, інші психотропні та наркотичні речовини. Також, вилучено ваги, фасувальні пакети, пристрої для паління канабісу, пакети з кавою, які використовувалися для маскування наркотиків у поштових відправленнях.

Вартість вилучених наркотичних засобів становить понад 3 млн грн.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Київська міська прокуратура

You may also like...