У Києві затримали чоловіка, який намагався вбити свою бабусю

Фігурант посварився з родичкою та вирішив завершити конфлікт кількома ударами молотком по голові потерпілій. Пенсіонерку госпіталізовано у лікарню. За скоєння такого злочину зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що у квартирі на вулиці Марини Цвєтаєвої чутно сварку та можливо бійку. За вказаною адресою негайно прибув наряд патрульної поліції, які почувши крики з оселі про допомогу, затримали нападника та врятували пенсіонерку із неповнолітньою онукою.

Возможно, это изображение кожаное изделие, сшитое внакидку и в помещении

Слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції та оперативники встановили, що 22-річний онук посварився з родичкою та декілька разів вдарив жінку молотком по голові. Потерпіла встигла зачинитись у кімнаті разом зі своєю меншою онукою до приїзду поліції.

Потерпілу з травмою голови госпіталізували у лікарню, а зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину та інші речові докази вилучено та направлено на експертне дослідження.

Затриманому за погодженням із Деснянською окружною прокуратурою повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – закінчений замах на умисне вбивство. Запобіжний захід йому обере суд. Фігуранту загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...