У м. Сміла, озброєні бандити пограбували місцевого жителя

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом вчинення розбійного нападу на жителя м. Сміла, його викрадення та спричинення тяжких тілесних ушкоджень.

Слідством установлено, що троє осіб, перебуваючи у м. Сміла Черкаської області, з метою заволодіння майном, вчинили розбійний напад на потерпілого. Зловмисники зупинили останнього на дорозі, погрожуючи вогнепальною зброєю, зв’язали його руки, наділи на голову речовий мішок, насильно помістили в салон автомобіля та перевезли до гаражного приміщення, де продовжуючи незаконно утримувати зв’язаним, наносили йому тілесні ушкодження.

На цей час осіб, причетних до вчинення злочину встановлено, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 187, 121, 146 КК України.

Органом досудового розслідування, за погодженням з прокуратурою до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів – тримання під вартою, які судом задоволено частково та їх взято під варту із можливістю внесення застави в сумі близько 160 тис. грн.

Не погоджуючись із рішенням суду в частині можливості внесення застави, прокурорами до Черкаського апеляційного суду подано відповідні апеляційні скарги.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

You may also like...