У столиці наряд поліції охорони затримав вінничанина за підозрою у пограбуванні

Чоловік відібрав у перехожого особисті речі, гроші та намагався втекти. Однак правоохоронці, які прибули на виклик, затримали грабіжника. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Ввечері до чергової частини Оболонського управління поліції звернувся чоловік і повідомив, що біля станції метро «Героїв Дніпра» його пограбували. Черговий одразу направив на місце події наряд реагування поліції охорони та слідчо-оперативну групу.

Слідчі опитали потерпілого, який надав їм опис грабіжника. Невідомий відібрав у нього мобільний телефон та гаманець із грошима. Отримавши прикмети, поліцейські невідкладно розпочали пошуки.

У ході відпрацювання району зловмисника затримали та доставили його до управління поліції. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 34-річний житель Вінницької області.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту за скоєне загрожує до шести років позбавлення волі.

Управління поліції охорони в м. Києві

Анастасія Іванова

You may also like...